In januari 2023 vond in de Brussels Expo de eerste editie plaats van het Belgische Congres Laadinfra. De krapte op het net vormde niet het enige vraagstuk. Wat hoe zorgen we voor voldoende groene stroom om de Belgische doelstellingen te behalen? Hoe kijken verschillende betrokken – zoals netbeheerders, leveranciers en de gemeenten – tegen de knelpunten aan? Welke geleerde lessen en innovaties helpen ons verder? En kunnen we een onderbouwde blik in de toekomst werpen? Dat waren de vragen die tijdens de eerste editie van het Congres Laadinfra ’23 de revue zijn gepasseerd. De conclusie luidde: “We weten wat er gedaan moet worden op het gebied van de laadinfrastructuur in België, nu moeten we het nog doen.” ProMedia Publishers bereidt nu de 2e editie voor die gaat plaatsvinden tijdens BAS op 18 januari 2024 in Brussels expo.

Binnenkort volgt meer informatie. Blijf op de hoogte en houd onze website in de gaten: www.congreslaadinfra.be.