ihomer, een toonaangevend softwarebedrijf in de EV-sector, kondigt met trots haar deelname aan het aankomende Congres Laadinfra ‘24 aan. Ze zal er haar innovatieve Infuse-productlijn presenteren.

Met een schat aan ervaring in de EV-sector en de ontwikkeling van haar eigen product Infuse, is ihomer koploper in de transitie naar elektrisch rijden. Of het nu gaat om een start-up of een gevestigd greentech-bedrijf, ihomer is de ultieme software-ontwikkelingspartner waardoor haar klanten op hoog niveau kunnen opereren binnen de snel evoluerende EV-markt.

De wereldwijde transitie naar elektrisch rijden wordt aangewakkerd door innovatieve laadoplossingen en softwareplatformen, waarbij de Infuse-producten een cruciale rol spelen. Infuse biedt systemen voor snelle go-to-market, efficiënt energiebeheer en ondersteunt wereldwijde connectiviteit, wat essentieel is voor de noodzakelijke duurzaamheid.

Infuse softwaresuite

De Infuse-softwaresuite bestaat uit vier kant-en-klare oplossingen:

  • Infuse CPMS 

Een betrouwbaar systeem voor het beheren van duizenden diverse en intensief gebruikte laadstations, compatibel met belangrijke leveranciers via het Open Charge Point Protocol (OCPP), waardoor vendor lock-in wordt voorkomen.

  • Infuse Communication Broker 

Ondersteunt het belangrijkste roamingprotocol in de EV-laadindustrie (OCPI) en connecties met grote roaming hubs, waardoor uw bedrijf verbinding kan maken met miljoenen EV-laadklanten over de hele wereld.

  • Infuse e-Connector 

Een proxyserver en router voor laadstations, waarmee legacy-hardware kan worden aangesloten, laadstations vanuit meerdere back-offices kunnen worden beheerd en migraties naar nieuwe backoffices makkelijker worden.

  • Infuse Fleet Gateway 

Verleent EV-laadtoegang aan bestuurders, of het nu gaat om kaarthouders of wagenparkbestuurders, via RFID-kaarten of een mobiele app, met real-time geaggregeerde gegevens voor facturering, rapportage en inzichten.

Daarnaast biedt ihomer consultancydiensten en op maat gemaakte EV-oplossingen die gebruik maken van componenten uit de Infuse-suite.

Tijdens het Congres Laadinfra ‘24 zal ihomer haar visie op de toekomst van laadinfrastructuur delen en hoe de Infuse-producten een cruciale rol spelen in de EV-markt.

Voor meer informatie over ihomer bezoek https://www.ihomer.nl/branche/greentech en meer over de Infuse-producten leest u op https://infuse-ev.com