Autel Energy, een toonaangevende aanbieder van oplossingen en diensten voor het opladen van elektrische voertuigen (EV), kondigt met trots zijn deelname aan het komende Congres Laadinfra 24 in Arnhem aan op 28 mei. Tijdens dit evenement zal Autel zijn baanbrekende MaxiCharger Megawatt Laadsysteem onthullen. Deze geavanceerde systemen vertegenwoordigen een paradigmaverschuiving in het EV-laadlandschap en spelen in op de groeiende vraag naar laadinfrastructuur met hoge capaciteit.

Het MaxiCharger Megawatt Laadsysteem is zorgvuldig ontworpen om een piekvermogen van 1500A en een buitengewone laadcapaciteit van 1,2 MW te leveren. Ontworpen met een focus op zware EV’s, is deze baanbrekende oplossing gepositioneerd om een breed scala aan laadsituaties te transformeren, waaronder openbaar laden ’s nachts en depotoperaties. De ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid maken het een onmisbaar hulpmiddel in de overgang naar duurzaam vervoer.

“We zijn verheugd om onze nieuwste innovaties te presenteren op Congres Laadinfra 24,” zei Wanlian Zhang, Country Manager, Autel Nederland. “Naarmate de vraag naar elektrische voertuigen blijft stijgen, is het van cruciaal belang om robuuste en schaalbare laadoplossingen te bieden. Het MaxiCharger Megawatt Laadsysteem illustreert onze toewijding aan het bieden van snelle en efficiënte laadoplossingen voor onze klanten, vooral voor zware vrachtwagenklanten, en het bevorderen van de adoptie van elektrische mobiliteit in Europa.”

Bezoek Autel Energy op Congres Laadinfra 24 om zelf de toekomst van EV-laden te ervaren. Ga in gesprek met onze experts om meer te leren over onze innovatieve oplossingen en hoe deze uw reis naar duurzaam vervoer kunnen ondersteunen.